Jos et tiedä mitä luistelija hame on, ne ovat lyhyitä, korkea kavennettuja, kevyt materiaali hameet. Ne ovat yleensä levyjä niitä ja helmassa linja voi vaihdella kohti valintasi. Niitä on helppo käyttää ja sopii kaikille vartalotyypeille. Voit ostaa nilkkakoruissa ja parina kanssa nämä.

On olemassa erilaisia tapoja kiertämiseen luistelija hame kaikkina vuodenaikoina. Seuraavassa on muutamia tapoja voit tehdä sen:

tips-for-long-skirts

1. Kukka luistelija hameet

Kukkakuvioinnit ovat todella tänä vuonna ei vuodenajasta riippumatta. Kesäisin ne täydentävät sää ja talvisin ne tuovat hieman väriä sään.

Niin kaunis kukka kuviollinen luistelija hame, jossa on valkoinen tee ja luultavasti denim takki, saappaat ja selvitys kaulakoru ovat täydellinen näyttää. Parasta luistelija hameet on, että voit improvisoida hyvin helposti, joten älä pelkää tehdä sitä.

2. Estä värit

Skater hameet ovat saatavilla jokaisessa lohkossa väri mahdollisen tekee todella helppo sovittaa ne teidän topit ja paitoja. Vuodesta musta ja harmaa sävyjä kirkkaan vaaleanpunainen ja punainen saat joka ainoa.

Voit pariksi olet musta tai harmaa yksi leggingsit ja korkokengät kanssa paksu oli, että talvet tai pariksi kirkkaan yksi täyteläinen väri ylhäältä ja ostaa nilkkakoruissa täydentävät ilmeen ja tekevät vähän funkier vaikka kuluminen korkokengät.

3. Crop top se

Saada lopullinen ilmettä pariksi oman kuviollinen sato alkuun kanssa tavallinen luistelija tee tai tavallinen sato alkuun kanssa kuvioitu hame saada toiveikas, tyylikäs ilme.

Crop topit ovat uusi suuntaus ja toimii täydellisesti korkea kavennettuja hameita, joka ei tee epämiellyttävä näyttämiseen liikaa vatsa samoin.

4. Biker tyttö

Täysin musta look saavat kaikki silmät teitä kuin kävelee väkijoukon. Musta luistelija hame musta toppi tai sadon päälle ja kiiltävän musta nahkatakki ja maiharit antaa sinulle perimmäinen biker ilmeen. Kaverit huomaa teitä ja niin tytöt.

5. Tee se yksi

Parasta luistelija hameet on, että ne ovat korkeat kavennettuja, joten se on helppo huijata ihmisiä ja olla fiksu kanssa.

Jos et löytänyt mekko väri tai kuvio, jonka haluat, ostaa luistelija hame ja ylhäältä, joka on riittävän pitkä työntää sisälle haluamasi malli ja väri. Sitten pari nämä kaksi ylös, lisätä vyö kätkeä päällekkäisyyksiä ja Voila! Sinulla on kaunis juhlapuvut tai jopa epävirallinen mekko, joka näyttää hämmästyttävä ja saat mahdollisuuden päällään ylä- ja hameen erikseen. Joten saat kolme tai neljä eri asuja ostamalla kaksi vaatteet kappaletta.

6. Työ se

Tavallinen hienovarainen hame leggingsit tai sukat, takki ja korkokengät voi olla täydellinen toimisto katsoa talvet. Jos haluat tehdä tämän kesällä, collared alkuun kanssa hame ja korkokengät sinut läpi päivän armon ja kauneutta, plus kun ostat nilkkakoruissa parina jopa lisätä hieman funk sitä

Keskeinen tekijä kaikessa tässä on olla todellinen Fashionista ja olla luova. Pareiksi värit ja kuviot kuin kellumaan että mukava hame. On se loma osapuolille tai joulujuhlissa tai vain päivä kavereiden kanssa, voit käyttää luistelija hameita kaikki ja jokainen tapahtuma.

Vastaa

*