Ei ole mikään salaisuus, että kuninkaallinen morsiamet aina aloittaa hääpuku trendejä. Tuntuu siltä, maailma ei voi saada tarpeeksi katsomassa nainen, joka haluaa muuntautua prinsessa hänen suuri päivä todella tullut todellinen prinsessa.Duke ja Duchess of Cambridge menivät naimisiin vuonna 2011, mutta entinen Miss Middleton pukeutuminen aiheuttaa edelleen suuntauksia tänään.

wedding_rain_grace

Kuitenkin kuninkaallinen morsiamet ympäri maailmaa ovat enraptured maailmaa eikä vain vaikuttanut morsiamen suuntauksia myös päivittäin muodista. Nyt, katsomaan takaisin joitakin kuuluisimmista ja kaunis kuninkaallinen morsiuspuvun on koskaan ollut.

Yksi voi mainita kauneutta ja merkitystä kuninkaallisen morsiamen puku mainitsematta mekko, joka alkoi ne kaikki, prinsessa Grace Monacon puku. Se oli ensimmäinen televisioitu kuninkaallinen avioliitto ja pieni ruhtinaskunta ei petä hänen yleisönsä.Puku luotiin puvustaja Helen Rose.Samanmallinen tämän hääpuku löytyy tällä sivustolla.

Tämä mekko aiheutti sensaation eikä vain olivat jäljennöksiä luotu lähes välittömästi, se on nähty inspiraationa Duchess of Cambridge hääpuvun. Kuitenkin herttuatar hääpuvun voi silti pitää oman historiassa. Sen on suunnitellut Alexander McQueen luova johtaja Sarah Burton.

Se on pitkät hihat ja vaatimaton pääntie pitääkseen kanssa lausumaton perinne Westminster Abbey. Aivan kuten prinsessa Gracen mekko, se poiki lukuisia välittömiä jäljennöksiä ja yksin ohjattiin uusi suuntaus pitkähihaista morsiuspuvun.

Toinen yhtä upea, mutta vähän tunnettu mekko oli kulunut entinen kreivitär Stephanie de Lannoy avioliitossaan suuriruhtinas Guillaume Luxemburgin.Morsian pukeutui mekko punainen matto ja kuninkaallinen suosikki, Elie Saab.Line mekko tuli nopeasti suosikki yleisön kanssa ja vilkaisi sitä ja ihmiset voivat nähdä miksi.

Nyt toivotaan yhdestä pienestä maasta toiseen, eli Monacon.Entinen Charlene Wittstock oli hyvin mielenkiintoinen alkusoittoa hänen häät, mutta hän teki sen käytävää pitkin upea tavalla. Prinsessa Charlene mekko oli tutkimuksessa modernia eleganssia.

Hän on yksi harvoista, jos lainkaan, kuninkaallinen morsiamet, jotka eivät halutessaan käyttää pitkiä hihoja, mutta päätti pukeutua lyhyet hihat. Kuitenkin mekko oli yksinkertainen, tyylikäs ja ehdottomasti valmiina tulevaisuuteen prinsessa Monacon. Onko kukaan yllättynyt, että se oli tehnyt kuningas eleganssia itse, Giorgio Armani?

Jos joku uskaltautuu pohjoisessa, hän tulee kohtaamaan kaksi kuninkaan sisaret ja morsiamet, jotka päättivät käyttää kauniita mekkoja niiden iso päivinä. Kruununprinsessa Victoria Ruotsin prinsessa Madeleine Ruotsin kaksi kaunista sisarta, jotka käyttivät yhtä kauniita mekkoja onnellisin päivää elämänsä. Bridesire on tällä grafiikalla myymälöissään vain 200 euroa.

Vanhin, kruununprinsessa Victoria, kantoi kaunis, lyhythihainen Boatneck mekko suunnitellut ruotsalainen muotoilija Engsheden avioliitossaan Daniel Westling. Vain kolme lyhyttä vuotta myöhemmin ei hänen sisarensa, prinsessa Madeleine seuraa häntä käytävää pitkin yllään kaunis Valentino Haute Couture puku.

Kuitenkin niiden vaikutuksia, kaikki nämä leningit kalpenee verrattuna häät vuosisadan. Yksi jossa Lady Diana Spencer naimisiin Walesin prinssi Charles. Lady Diana oli käärittynä antiikki pitsi ja silkki tafti. Sen on suunnitellut David ja Elizabeth Emanuel ja tyypillinen 80-luvun muotia, ja vähän malttia.

Se on ylivoimaisesti tunnetuin hääpuku, puhumattakaan kuninkaallinen hääpuku, koko historian.Mekko on osoittautunut niin suosittu, että kymmenet ihmiset ovat osoittautuneet nähdä sitä, kun se on ollut esillä.

Royal morsiamet ovat hyvin vaikutusvaltainen häät trendejä ja jopa nykypäivän tyylejä. Elokuvat, todellinen morsiamet ja enemmän käyttöä monien edellä morsiuspuvun inspiraationa oman mekkoja. Voi vain ihmetellä, kuinka monet ihmiset odottavat mitä Prince Georgen vaimo puetaan heidän suuri päivä.

Vastaa

*