Rihanna, päässä kauniista saarivaltio Barbados, otti hallintaansa amerikkalaisen musiikkiteollisuuden debyyttialbumillaan nimeltä ”Music of the Sun.” Hänen singleä, joka alkaa ”Pon de Replay” hallitsi mainostaulut. Ja lopulta hän sai Grammy.

Hänen painostava ääni haltioissani musiikin ystäville. Ja hänen lumoava kasvonsa, kehystää kaunis Rihanna kampaukset, hurmasi valokuvaajat ja voitti yli julkkis kriitikot. Oliko Rihanna syntyessään luonnostaan kauniit hiukset, joka täydentää hänen täydellinen kasvot? Hän oli varmasti syntynyt kaunis ääni ja hyvät geenit, mutta upea Rihanna kampaukset eivät ole geneettisesti suunniteltu.

RihannaRihannan hiukset kohteliaisuuksia hänen kasvojen muoto

Rihanna kampaukset, ainoa tehtävä, että genetiikka on pelannut, on määritettäessä muodon hänen kasvonsa.Kasvojen muoto on ensisijaisesti näkökulma, joka päättää tietyn kampauksen on Hätkähdyttävä hämmästyttävä, vain hyväksyttävä, tai kammottavasti kamalaa. Ja Rihanna ei ole poikkeus.

Valitettavasti, kuten useimmat muodot naisten kasvoja, Rihannan kasvojen muoto on yhdistelmä kahdesta perus kasvojen muotoja: soikea ja timantti.Suhde pituus ja leveys kasvonsa tiiviisti lähestyy klassinen soikea kasvot. Mutta koska hänen hiusraja, leveys yli otsaansa juuri sama leveys koko hänen leuan linjaa. Tämä tekee hänen kasvojen muoto timantti. Niinpä kuka päättää Rihanna kampaukset täytyy harkita tämän ainutlaatuisen yhdistelmän. Tietenkin tavalliset fanit eivät tarvitse tulla hiusmuotoilija päättää tietty Rihanna kampauksen on suuri tai ei. Itse asiassa, on olemassa vain kolme muistettavaa.

Kolme tärkeitä tekijöitä Rihannan hiustyyli

Ensinnäkin, fanit täytyy muistaa, että tarkoituksena kampaus on luoda illuusio, joka tekee kasvojen muoto näyttää lähemmäs soikea muoto. Rihannan kasvojen muoto on jo oikea leveys ja pituus suhteessa, paitsi huomattavasti kapea otsa, joka tekee hänen kasvojen muoto timantti. Siten Rihanna kampaukset täytyy vain tehdä vähän muutoksia otsaan alueella.

Huolehtia kapea otsa, useimmat Rihanna kampaukset mukana puoli-pyyhkäisi otsatukka.Loput hänen kasvonsa yksinkertaisesti on alttiina. Siksi Rihanna kampaukset tutkitaan erilaisia leikkausvalikoima, lyhyestä pituuksia enää pituudet. Jos Rihanna kampauksen on pitkä, hän täydentää sitä puoli-pyyhkäisi otsatukka tai varmistaa, että puolin hiukset halata häntä kasvoihin. Jos Rihanna kampauksen on lyhyt, hän lisää kruunu korkeus tai harjat hiuksia sivuttais- lisätä leveys otsaan.

Toiseksi, fanit täytyy muistaa, että hiukset on kruunaa.Kampauksen tulee esiin parhaat ominaisuudet kasvot. Kun kyseessä on Rihanna, hän on upea silmät ovat täynnä pahaa. Nämä silmät voidaan parhaiten ylistetyn otsatukka. Rihanna kampaukset voi käyttää lähes mitä tahansa otsatukka. Hän voi jopa saada pois Egyptin otsatukka. Paitsi kauneus hänen silmänsä, Rihanna on täynnä aistillinen huulet, jotka johtavat herkkä leuka. Tämä ominaisuus voidaan korostettu kerroksia, paras näytetään suorat hiukset.Suorat hiukset, koska yksinkertaisuus linjat, ei häiritse silmää kasvoilta. Niinpä suurin osa Rihanna kampaukset liittyy suorat hiukset.

Ja kolmanneksi, fanit on muistettava, että on muutakin Rihanna kampauksen kuin muodon hänen kasvonsa.Kampauksen pitäisi myös heijastaa kehon ja persoonallisuus. Koska Rihannan persoonallisuus on, että pop-tähti, joka voi käsitellä mitä tahansa musiikkia, Rihanna kampaukset taipumus nojata kohti trendikäs ja epätavallinen. Hänen muodokas elin, laaja joukko valintoja Rihanna kampaukset levenee.

Vastaa

*